Otje van Potje

Contactgegevens

Haarstraat 170
7462 AW Rijssen
T: 0548-540682
W: otjevanpotje.nl

Wij zijn ook te vinden op social media

Openingstijden

Maandag
09:30 - 17:30
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 21:00
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten
Over Otje van Potje

Bij Otje van Potje krijg je inspiratie om van je huis een thuis te maken.

De gehele bovenetage van ons Lifestylewarenhuis is gereserveerd voor de meubelafdeling. Door de presentatie van meubelen compleet met verlichting en woondecoraties krijgt u een goede indruk hoe het er bij u thuis uit zou kunnen komen te zien.

Veel van de Otje van Potje verlichting collectie vindt u in de sfeerstudio's van het Lifestyle-warenhuis. Onze stylisten hebben uit het aanbod de verlichtings-elementen bij de verschillende interieurs geselecteerd.
Buiten de verlichting die in de interieurs is verwerkt, heeft Otje van Potje ook een aparte afdeling met losse lampenvoeten en kappen, tafellampen, vloerlampen en hanglampen.

In een sfeervolle setting treft u een steeds wisselende collectie cadeau-artikelen, zoals: kaarsen, fotolijsten, serveerbladen, waxinelichten, lantaarns etc. etc. Het aanbod is altijd aktueel.

U vindt bij Otje van Potje een uitgekiend assortiment betaalbare tuin- en serremeubelen. Tevens bieden wij u een groot assortiment kampeerartikelen. Ook zijn wij dealer van campingaz en kan u bij ons terecht voor het omruilen van uw 5 kg gasflessen.Bedrijfsfoto'sTerug naar overzicht

Volg ons ook op Twitter! @winkelenrijssen
Onderstaande bedrijven zijn lid van Ondernemersvereniging HABI: