Koedijk Jan Heedt

Contactgegevens

Oranjestraat 143
7461 DK Rijssen
T: 0548 513036
W: koedijkjh.nl/

Wij zijn ook te vinden op social media

Openingstijden

Maandag
9:30 - 18:00
Dinsdag
9:30 - 18:00
Woensdag
9:30 - 18:00
Donderdag
9:30 - 21:00
Vrijdag
9:30 - 18:00
Zaterdag
9:30 - 17:00
Zondag
Over Koedijk Jan Heedt

Welkom bij Koedijk Jan Heedt
Mode voor dames en heren.

Net aan de rand van het centrum vindt u al decennia lang Koedijk Jan Heedt-Mode, met direct achter de winkel volop gratis parkeergelegenheid.

U als klant mag ervan uitgaan dat wij er alles aan doen om elk seizoen een zo compleet mogelijk assortiment samen te stellen met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Hiervoor bezoeken we jaarlijks meerdere beurzen, nationaal en internationaal. De gevoerde merken zijn van het niveau middensegment, in de maten 36 t/m 50.

Een persoonlijk modeadvies, service en aandacht voor iedere klant, is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Op deze website vindt u alvast informatie over onze winkel en de gevoerde merken.

Onze uitgebreide en veelzijdige collecties -casual tot meer klassieke en zakelijke kleding- en onze jarenlange ervaring,staan wat ons betreft, garant voor uw up-to-date garderobe. Maar gewoon op uw gemak rondkijken kan natuurlijk ook.

Voor een welverdiende time-out tijdens het passen is er voor een ieder vers gezette koffie of thee bij onze gezellige koffietafel.

Wij hopen u binnenkort in onze winkel te verwelkomen!!

Team Koedijk Jan Heedt Mode

Gratis parkeren direct achter de winkelBedrijfsfoto'sTerug naar overzicht

Volg ons ook op Twitter! @winkelenrijssen
Onderstaande bedrijven zijn lid van Ondernemersvereniging HABI: