Accountantskantoor Pouw BV

Contactgegevens

Oosterhofweg 14
7461 BV Rijssen
T: 0548-512737
W: pouwacck.nl

Wij zijn ook te vinden op social media

Openingstijden

Maandag
8.00 - 17.00 uur
Dinsdag
8.00 - 17.00 uur
Woensdag
8.00 - 17.00 uur
Donderdag
8.00 - 17.00 uur
Vrijdag
8.00 - 17.00 uur
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Over Accountantskantoor Pouw BV

Accountantskantoor Pouw is een zelfstandig kantoor dat thuis is in alle takken van het midden- en kleinbedrijf. We zijn gericht op ondernemingen, instellingen, het vrije beroep en particulieren. We staan dicht bij onze cliënten en daardoor is de drempel laag en kunnen wij vaak in een vroeg stadium problemen onderkennen en oplossen. Door onze kleinschaligheid blijft de persoonlijke benadering naar onze cliënten gewaarborgd.

Wat nog meer?
Door onze platte organisatie kunnen de kosten, vergeleken met andere accountantskantoren, relatief laag blijven. Door onze kennis van vrijwel alle boekhoudpakketten kunnen wij u helpen met uw administratie. Wilt u uw administratie niet zelf verwerken dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Voor tal van ondernemers verwerken wij de complete administratie. Door aansluiting bij de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA) en door het continue bijhouden van relevante wijzigingen bent u bij Accountantskantoor Pouw altijd "up to date".

Diensten
Naast het samenstellen van uw jaarrekening, maken wij ook tussentijdse cijfers en financiële prognoses. Wij helpen u bij het onderbouwen en het verkrijgen van financieringen.

Natuurlijk zijn dit maar een paar van onze diensten. Voor een volledig overzicht kunt u op deze site terecht. Ook kunt u voor deskundig advies bij ons kantoor terecht.Bedrijfsfoto'sTerug naar overzicht

Volg ons ook op Twitter! @winkelenrijssen
Onderstaande bedrijven zijn lid van Ondernemersvereniging HABI: