Cecil Store Rijssen

Contactgegevens

Haarstraat 38
7482 AR Rijssen
T: 0548-542455
W: mijncecil.nl/cecil-rijssen

Wij zijn ook te vinden op social media

Openingstijden

Maandag
9.00 - 18.00
Dinsdag
9.00 - 18.00
Woensdag
9.00 - 18.00
Donderdag
9.00 - 21.00
Vrijdag
9.00 - 18.00
Zaterdag
9.00 - 17.00
Zondag
gesloten
Over Cecil Store Rijssen

CECIL Store Rijssen

U mist nooit meer uw favoriete stijl. Goed en gezellig advies en alle aandacht die u nodig hebt. Kom langs, drink samen met Antoinette, Monique en Christa een kopje koffie en laat u inspireren bij CECIL Store Rijssen.
Wil je nooit iets missen, wordt dan fan van CECIL Store Rijssen en like ons op Facebook: www.facebook.com/CecilStoreRijssen

Een zonnige voorjaarscollectie bij CECIL

De voorjaarscollectie van CECIL Store Raalte ziet er dit jaar zeer zonnig uit. Met zachte kleuren pastel bleu, sunny lime en zalm die gecombineerd worden met denim en natuurlijke tinten.

De basis van de collectie bestaat uit hippe jeans, broeken, tops en blouses. Deze zijn uitgevoerd in nieuwe frisse tinten met leuke prints. “De jeans en broeken zijn in meerdere lengtematen verkrijgbaar. Wat ons ook onderscheid van andere kledingzaken is dat wij elke week nieuwe items binnenkrijgen. Dus niet één keer een nieuwe collectie maar elke week wat nieuws. Hierdoor blijft onze collectie altijd netjes, fris en up to date.

Dus voor al uw up to date kleding kom je naar CECIL Store Raalte, ze staan op u te wachten met een lekkere kop koffie en geven u een optimaal modeadvies.

We organiseren leuke evenementen voor alle CECIL vriendinnen. Uiteraard houden we u op de hoogte van wat er bij Cecil in Rijssen gebeurt.

Tot Snel,

Antoinette, Monique, Fleur en Herma.Bedrijfsfoto'sTerug naar overzicht

Volg ons ook op Twitter! @winkelenrijssen
Onderstaande bedrijven zijn lid van Ondernemersvereniging HABI: