Bandwerk merkenbouwers

Contactgegevens

Neonstraat 3a
7463 PE Rijssen
T: 0548 - 54 26 72
W: https://bandwerk.nl

Wij zijn ook te vinden op social media

Openingstijden

Maandag
8.30 uur - 17.00 uur
Dinsdag
8.30 uur - 17:00 uur
Woensdag
8.30 uur - 17.00 uur
Donderdag
8.30 uur - 17.00 uur
Vrijdag
8.30 uur - 17.00 uur
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Over Bandwerk merkenbouwers

Bandwerk is een creatief internet- en reclamebureau uit Rijssen (Overijssel). Ons bureau bestaat sinds 2006 en biedt een totaalpakket op het gebied van vormgeving, communicatie en digitale media.

Wij werken met een aantal enthousiaste specialisten. Professionals, die bezeten zijn van hun vak en zich dagelijks door blijven ontwikkelen. Wij bedenken en realiseren originele oplossingen die aanslaan, al naar gelang de wensen en mogelijkheden van de klant.

Het unieke van Bandwerk is de combinatie van print en internet binnen één bureau. Bij ons gaan vormgeving, tekst en techniek hand in hand. De communicatielijnen zijn kort en direct. Doordat de verschillende disciplines binnen Bandwerk nauw samenwerken, kunnen we alle communicatiemiddelen perfect op elkaar aan laten sluiten.

Is uw interesse gewekt?

We gaan graag een keer vrijblijvend brainstormen over het vraagstuk " Hoe zet ik mijn bedrijf (visueel) op de kaart, zowel online als offline?"

Wilt u deze uitdaging ook met ons aangaan? Bel gerust voor een vrijblijvend gesprek, 0548- 54 26 72.

Specialismen: Folders, flyers, grafisch ontwerp, huisstijlen, homepages, internet-pagina's, reclamebureau, vormgeving, illustratie, media, websites, design, logo, creatief, reclame, bureau, affiches, marketing, service, mailing, brochure, visitekaartje, briefpapier, folder, advertentie, internet, periodieken.

http://www.bandwerk.nlBedrijfsfoto'sTerug naar overzicht

Volg ons ook op Twitter! @winkelenrijssen
Onderstaande bedrijven zijn lid van Ondernemersvereniging HABI: