Wessels Mode

Contactgegevens

Elsenerstraat 27
7461 DM Rijssen
T: 0548 54 15 69
W: wesselsmode.nl

Wij zijn ook te vinden op social media

Openingstijden

Maandag
9.30-18.00
Dinsdag
9.30-18.00
Woensdag
9.30-18.00
Donderdag
9.30-21.00
Vrijdag
9.30-18.00
Zaterdag
9.30-17.30
Zondag
gesloten
Over Wessels Mode

Wessels Mode heeft een ruim aanbod voor moeder en dochter in hartje Rijssen. Parkeren kan voor de deur en is bovendien gratis!

Met merken als Expresso, Tramontana, Taifun en Gerry Weber vind je voor ieder draagmoment een geschikte outfit en is er altijd iets dat bij je past. Bovendien worden onze collecties constant vernieuwd volgens de allerlaatste trends en mode kleuren. Of je nu iets zoekt voor een zakelijke, feestelijke of casual gelegenheid; Wessels Mode helpt je aan een passende look.

Onze verkoopsters voorzien je natuurlijk graag van professioneel en eerlijk advies! Ook kun je een persoonlijke afspraak maken met één van de verkoopsters. En uiteraard is het geen probleem als we iets voor je moeten vermaken.

Geen tijd om te komen winkelen? Ook in onze webshop wordt ons aanbod steeds groter! Inspiratie en combinatiemogelijkheden vind je in onze 'shop the look' rubriek. Via onze website, Facebook en onze nieuwsbrief houden we je altijd op de hoogte van het laatste mode nieuws, evenementen in onze winkel en de nieuwste trends. Zo weet je zeker dat je niets mist!

Natuurlijk staat er in onze winkel altijd een kopje koffie klaar! Hopelijk tot snel in Rijssen!

Kijk voor meer info en onze webshop op www.wesselsmode.nlBedrijfsfoto'sTerug naar overzicht

Volg ons ook op Twitter! @winkelenrijssen
Onderstaande bedrijven zijn lid van Ondernemersvereniging HABI: