Van Dam Installatiebedrijf

Contactgegevens

Fahrenheitstraat 2
7461 JA Rijssen
T: 0548 - 51 44 11
W: vandamgroep.com

Wij zijn ook te vinden op social media

Over Van Dam Installatiebedrijf

Familiebedrijf van dam

De van dam groep is een familiebedrijf en dat is merkbaar en voelbaar, zowel binnen als buiten het bedrijf.

Het karakter wordt bepaald door de mensen die er werken: warm, bezield en toegewijd. Het bedrijf kenmerkt zich door een diepgeworteld verantwoordelijkheidsgevoel en de vaste wil integer te zijn in doen en laten. Het bedrijf concentreert zich op zaken die er echt toe doen: langetermijnoplossingen en langetermijnrelaties met klanten, werknemers en zakenpartners.

Geschiedenis
Wijlen de heer G. van Dam begon het installatiebedrijf in 1935 als loodgietersbedrijf. Na verloop van tijd werden daar de afdelingen elektra, verwarming en ventilatie aan toegevoegd. In de jaren zestig is het bedrijf voortgezet door de zonen van de oprichter, de heren T. van Dam (overleden in 1998) en G. van Dam sr. Sinds die tijd is het bedrijf sterk uitgebreid.

Totaalinstallatiebedrijf
Het bedrijf is uitgegroeid tot een alom gerespecteerd totaal- installatiebedrijf dat zijn werkterrein heeft in een groot gedeelte van Nederland. De overnames van de installatiebedrijven Schulten uit Raalte, Flim uit Rijssen, Joldersma uit Almelo en Smid uit Sellingen in de jaren negentig leidden tot de vorming van de van dam groep.

In 2000 is De Leeuw Installaties uit Rijssen toegevoegd aan de van dam groep. In 2006 opende het filiaal in Rosmalen zijn deuren. Door een hechte samenwerking tussen de verschillende bedrijven is het werk- terrein technisch en geografisch sterk uitgebreid.Bedrijfsfoto'sTerug naar overzicht

Volg ons ook op Twitter! @winkelenrijssen
Onderstaande bedrijven zijn lid van Ondernemersvereniging HABI: