Brodshoes, Restaurant 't

Contactgegevens

Bouwstraat 41
7462 AX Rijssen
T: 0548 51 38 88
W: brodshoes.nl

Wij zijn ook te vinden op social media

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
12.00 uur - 0.00 uur
Woensdag
12.00 uur - 0.00 uur
Donderdag
12.00 uur - 0.00 uur
Vrijdag
12.00 uur - 0.00 uur
Zaterdag
14.00 uur - 0.00 uur
Zondag
Gesloten
Over Brodshoes, Restaurant 't

Sfeer creëren, genieten van pure en (h)eerlijke gerechten, een mooi glas wijn en goede gesprekken aan tafel, bij de open haard of aan de bar; dat is waar het om draait bij ’t Brodshoes.

De Nederlands – Franse keuken van ‘Brodshoes laat zich het best omschrijven als puur, eerlijk, authentiek en fris. Wij werken met dagverse en ambachtelijke (lokale) toppers en op de kaart vindt u dan ook een heerlijke variëteit aan klassiekers en eigentijdse culinaire verwennerijen.

Naast à la carte gerechten, serveren wij verschillende driegangen menu’s zoals het Menu du Saison (€ 29,50) of het wekelijks wisselende Menu du Chef (€ 32,50). En met het Verwennerij Menu, de naam zegt het al, wordt uit eten gaan een ware culinaire beleving. Buiten de kaart om serveren wij seizoensgebonden specialiteiten, zoals asperges of een Hazenpeper, naar origineel grootvaders recept, tijdens het wildseizoen.

De liefde en passie voor eten en drinken is ook terug te vinden in het sfeervolle interieur van ’t Brodshoes. Een mix van historische elementen en moderne ontwerpen vormen een authentieke stijl in een eigentijds jasje.

Bij de open haard geniet u van een aperitief en na het eten wordt er, onder het genot van een digestief - of een fris biertje natuurlijk- gezellig nagepraat aan de bar. Vergeet vooral niet om ook even onder de bar te kijken; origineel Delfts Blauwe tegeltjes met foto’s en Twentse spreuken geven voldoende gespreksstof tijdens het afzakkertje.

Wilt u reserveren? Via de volgende pagina kunt u eenvoudig uw reservering plaatsen: http://www.brodshoes.nl/reserverenBedrijfsfoto'sTerug naar overzicht

Volg ons ook op Twitter! @winkelenrijssen
Onderstaande bedrijven zijn lid van Ondernemersvereniging HABI: