Rijssen op Straat

24 Augustus 2019

Tijd: 9.30 uur - 17.00 uur

Op zaterdagmiddag 24 augustus a.s. is er veel gezelligheid in koopcentrum Rijssen. Onder de noemer ‘Rijssen op Straat’ worden er leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen.

Volg een leuke workshop zandtekenen. Een zandtekening is een stickerkaart. Door middel van een prikkertje worden de voorgesneden vlakken van de kaart verwijderd. Na het verwijderen ontstaat er een plaklaagje. Over dit plaklaagje wordt gekleurd zand gestrooid. Het zand blijft direct plakken aan de kaart. Het zand wat er nog los bovenop ligt wordt opgevangen in een opvangbak. Op deze manier wordt de gehele zandtekening ingevuld.

Laat een leuke glittertattoo zetten als herinnering aan Rijssen! Deze nieuwste rage is erg gewild bij kinderen, maar zeker ook leuk voor volwassenen. Natuurlijk wordt de tattoo gezet met huidvriendelijke lijm.

Op het Hogewalplein kunnen kinderen gratis een proefles Jumping Fitness volgen. Met deze springles worden gevarieerde spelvormen op en naast de minitrampolines gedaan. De focus lig op de lichamelijke beleving, plezier, bewegen op muziek, samenwerken en natuurlijk fitheid en conditie. De lessen worden verzorgd door Fitindustry uit Rijssen.

Vergeet de Oud Hollandse spellenkraam niet! Deze kraam bevat 10 verschillende spellen, die allemaal gespeeld mogen worden. De spellen zijn zeer populair voor zowel de kleinste kinderen, de papa’s en mama’s als de aller oudsten.

Wie komt het eerst bij de bel? Ga de uitdaging aan op het Kantelladder belspel. Zowel kinderen als volwassenen kunnen deze uitdaging aangaan.

Of ga heerlijk spelen, springen, klimmen of klauteren in de multipaly Dino, Nemo of Lego. Natuurlijk probeer je even of je kunt fietsen op de molenfiets. Wat dat is verklappen we nog niet….laat je verrassen!

Rondom het gemeentehuis vindt de wekelijkse warenmarkt plaats. De markt en winkels zijn open tot 17.00 uur.

Centrum Rijssen
Centrum Rijssen heeft een uniek winkelaanbod met veel zelfstandige winkels. Laat u verrassen door het brede aanbod, de mooie aanbiedingen bij de winkeliers en kom heerlijk even bij op één van de terrassen. U kunt gratis parkeren op een van de vele parkeerplaatsen rond het centrum.

Overzicht activiteiten centrum Rijssen
Gedurende de hele zomer(vakantie) is er van alles te doen in centrum Rijssen.

Raadpleeg de website: www.winkeleninrijssen.nl voor de meest actuele informatie.

De ondernemers van centrum Rijssen heten u van harte welkom en wensen u een prettig verblijf!

Deel deze informatie


Overige evenementen

Volg ons ook op Twitter! @winkelenrijssen
Onderstaande bedrijven zijn lid van Ondernemersvereniging HABI: