Kerkpleinmarkt

14 September 2019

Op zaterdag 14 september a.s. organiseert de Hervormde Gemeente Rijssen voor de 22e keer de jaarlijkse Kerkpleinmarkt van 8:30 uur tot 16:00 uur.

Opzet van de Kerkpleinmarkt
Een veelzijdige markt met diverse eetkramen, zoals gerookte forellen, salades, taarten, poffertjes en puddingbroodjes. Daarnaast kunt u tijdens deze markt ook uw haren laten knippen of invlechten, 2e hands (kinder)kleding kopen en uw schoenen laat poetsen.

Win leuke prijzen door deel te nemen aan het Rad van Fortuin of de grabbelton. Ondertussen kunnen uw kinderen in het springkussen of zich laten schminken. Er is ook weer een tweedehands goederenmarkt met diverse meubels, fietsen, bruikbaar speelgoed en boeken. Ten slotte zijn er ook bloemstukken te koop. Kortom voor elk wat wils.

Goede doelen
Vanuit de diaconie zijn voor dit jaar de volgende doelen vastgesteld:
1. Vrienden van Eltheto en de Schutse
2. Education Matters Program van FCF Thailand, door Mark en Annemarie Bak in Thailand (hoofddoel van deze organisatie is om kinderen aan de rand van de samenleving op school te houden tot de middelbare school is afgerond).

Vanuit het College van Kerkrentmeesters wordt dit jaar het opgehaalde bedrag besteed aan het aanschaffen van digitale (leer)middelen voor de catechisaties.

Financiële bijdrage
Heeft u geen goederen beschikbaar en/of bent u niet in de gelegenheid om naar de kerkpleinmarkt te komen? U mag ook altijd een financiële bijdrage overmaken op NL64RABO0102451370 t.n.v. Kerkpleinmarkt.

Deel deze informatie


Overige evenementen

Volg ons ook op Twitter! @winkelenrijssen
Onderstaande bedrijven zijn lid van Ondernemersvereniging HABI: