Wereldkampioenschap Standwerken

29 Juni 2019

Tijd: 9.30 uur - 17.00 uur

Dé primeur!
HET WERELDKAMPIOENSCHAP STANDWERKEN IN CENTRUM RIJSSEN


Zaterdag 29 juni a.s. vindt het Wereldkampioenschap Standwerken plaats in centrum Rijssen. 25 Internationale Standwerkers strijden om de titel ‘Wereld Kampioen Standwerken 2019’!

Voor het eerst wordt in Rijssen een WK Standwerken gehouden. Het standwerken is in Rijssen bekend en geliefd. In het verleden vonden meerdere concoursen plaats, waaronder een Nederlands kampioenschap.

Het is de organisatie gelukt om nu een primeur  WK te organiseren met internationale deelnemers. De deelnemers komen uit Duitsland, België, Frankrijk, Italië, Oekraïne,  Israël, Indonesië en zelfs uit Iran. Daarnaast nemen 10 Nederlandse standwerkers deel aan dit concours. Totaal strijden 25 deelnemers om de titel ‘Wereld Kampioen Standwerken 2019’. Allemaal toppers in hun vak met veel ervaring in meerdere wedstrijden.

Van 10.00 tot 17.00 uur kunt u genieten van een unieke presentaties of ook wel soort cabaret op hoogste niveau genoemd. De standwerkers zijn verdeeld over het centrum van Rijssen: de Grotestraat, het Schild, de Haarstraat en het plein bij de Hoge Wal.

Een 10 tal juryleden hebben de zware taak om de winnaar uit te zoeken welke beoordeeld wordt op welsprekendheid, originaliteit en overtuigingskracht. 

De prijzen worden uitgereikt door commissaris van de koning van provincie Overijssel dhr. Andries Heidema vergezelt door burgemeester Arco Hofland van de gemeente Rijssen-Holten.

Het WK standwerkersconcours is mogelijk gemaakt dankzij  de gemeente Rijssen-Holten, Ondernemersvereniging HABI , Winkeliers vereniging De Hoge Wal, stichting Sibesta (stichting tot bevordering van het standwerken) en AJ Events.

En verder…
- Treft u rondom het gemeentehuis de wekelijkse warenmarkt.
- In veel winkels is dé sale gestart. Centrum Rijssen heeft een uniek aanbod, mooie merken en veel zelfstandige speciaalzaken.
- Komt u met de auto naar Rijssen?
  Dan kunt u deze gratis parkeren op één van de vele parkeerplaatsen!

Wilt u een leuke dag uit en bent u op zoek naar een uniek cadeau? Kom dan naar Rijssen!

De ondernemers van centrum Rijssen heten u van harte welkom en wensen u een prettig verblijf toe!

Deel deze informatie


Overige evenementen

Volg ons ook op Twitter! @winkelenrijssen
Onderstaande bedrijven zijn lid van Ondernemersvereniging HABI: