Koopzaterdag met Springkussenfestijn

22 Juni 2019

Tijd: 9.30 uur - 21.00 uur

Voor elk wat wils tijdens
SPRINGKUSSEN-FESTIJN EN KOOPZATERDAG IN CENTRUM RIJSSEN

Het is weer zover! Rijssen Let op de Kleintjes, editie 2019. Zaterdag 22 juni a.s. wordt het speciaal voor de kinderen een dag vol plezier in centrum Rijssen. Tijdens deze koopzaterdag is er volop aandacht voor de kinderen en zijn de winkels open tot 21.00 uur.

Door het hele centrum staan springkussens opgesteld waar kinderen de hele dag gratis(!) kunnen springen, wedstrijdjes kunnen doen op de survivalbanen of rodeostieren. Een heuse klimtoren,  gave racesimulator en zwaaimolen staan de hele dag voor de kinderen klaar. Speciaal voor de allerkleinsten zijn er kleinere kussens.

Mede dankzij de vrijwilligers wordt er gelet op de kleintjes. Zo proberen we er samen een gezellige dag van te maken.

HogeWal-plein
Het Hogewal plein wordt geheel aangekleed en verzorgd door ‘Koers Oost’. Op dit plein komt een stormbaan, Rodeo-stier en volop springkussens. Wat is er nu nog leuker dan even een doeltje trappen? Medewerkers van ‘Koers Oost’ zorgen voor een super leuke dag. Ook verzorgen ze u graag van informatie over wat zij voor u kunnen betekenen. Persoonlijk, nuchter en vakkundig!

Schild
Op het Schild heeft ‘InPerson’ de leiding. Het Schild is tijdens deze zaterdag dé ideale plek voor de kleintjes. Hier komen leuke spelletjes en vermaak. In de loop van de middag heeft ‘InPerson’ een speciale verrassing. Spannend…! Houd hiervoor de Facebook-pagina van ‘Winkelen In Rijssen’ in de gaten.

Europaplein en Elsenerstraat
Op het Europaplein wordt een fraai skelter-parcours uitgezet, waar kinderen lekker kunnen crossen. In de Elsenerstraat - tegenover ‘Intertoys’ - komt een gave zwaaimolen. Ook kunnen kinderen hier samen met hun vrienden gamen in de Nerf-Arena.

Volop lekkers
Ook deze dag is er weer volop gratis lekkers in het centrum. Met het inmiddels bekende 1-punts bonnetje is er bij ‘Van Otten’, ‘Bonvanie’, ‘Broodje Meneer’ of ‘’t Pleintje’ gratis ijs verkrijgbaar. Bij ‘Buurman & Buurman’ is het bonnetje in te wisselen voor een lekkere stroopwafel.  De bonnetjes ontvangt u bij uw aankopen bij de deelnemende winkels.

En verder…
- Staat het hele centrum vol bijzondere springkussens.
- Liever een loempiaatje, suikerspin of poffertjes? Ook deze zijn volop verkrijgbaar.
- Naast al deze leuke activiteiten zorgen de ondernemers voor eerste klas aanbiedingen voor een ‘klein’ prijsje. Veel winkels nemen afscheid van de eerste leveringen van dit seizoen. Dus ook voor de ouders is het extra aantrekkelijk om centrum Rijssen te bezoeken.
- ’s Morgens en ’s middags vindt er rondom het gemeentehuis de wekelijkse warenmarkt plaats.
- Om iedereen extra lang de tijd te geven om te kunnen genieten is er deze dag een extra koopavond. De winkels zijn dan open tot 21.00 uur. Kortom: een gezellige dag voor jong en oud!
- Komt u met de auto naar Rijssen? Dan kunt u deze gratis parkeren op één van de vele parkeerplaatsen!

De ondernemers van centrum Rijssen heten u van harte welkom en wensen u een prettig verblijf toe!

Deel deze informatie


Overige evenementen

Volg ons ook op Twitter! @winkelenrijssen
Onderstaande bedrijven zijn lid van Ondernemersvereniging HABI: