Sinterklaaskoopzaterdag

24 November 2018

Tijd: 9.30 uur - 21.00 uur

Veel Pieten tijdens
EXTRA KOOPZATERDAG IN CENTRUM RIJSSEN


Voor de Sinterklaasaankopen is er op zaterdag 24 november een extra koopzaterdag in het centrum van Rijssen. De winkels zijn op deze zaterdag open tot 21.00 uur en je zult zien dat heel veel Pieten deze dag gebruiken om alles te regelen voor een mooi Sinterklaasfeest!

Er komen ’s middags en ’s avonds heel veel Pieten naar koopcentrum Rijssen. Ze zullen Sinterklaas helpen met alles wat er nog voor Pakjesavond gedaan moet worden.

Prijsuitreiking kleurwedstrijd
Heb je al meegedaan met de kleurwedstrijd? Zo niet, dan kan dat nog tot 22 november a.s. Je kunt de kleurplaat downloaden op www.sintinrijssen.nl. Tijdens deze koopzaterdag rijkt Sinterklaas zelf de prijzen uit aan de prijswinnaars. Dit doet Sinterklaas om 13.00 uur bij restaurant ’t Brodshoes aan de Bouwstraat.

Meet & Greet Sint en Piet
Wil jij met Sinterklaas op de foto, een handje geven of samen met Piet een liedje zingen? Kom dan tussen 14.00 en 16.30 uur naar het Huis van Sinterklaas op het Schild.

Sporten met Pieten
Ook de Sport Pieten komen elk jaar weer mee naar Nederland. Deze Pieten kunnen voetballen en hockey spelen. Kom tussen 14.00 en 16.30 uur naar het Hoge Walplein en ga de uitdaging aan!

Pietentrein
De Pieten Machinist rijdt de hele middag rond met de Pieten Trein. Je kunt opstappen op het stationnetje bij Pearle en ING aan het begin van de Haarstraat. Met het treinkaartje maak je kans op mooie prijzen bij Intertoys.

Pepernoten sjoelen
Tussen Pearle en ING, aan het begin van de Haarstraat, kun je sjoelen met Pieten. De Pieten zijn aanwezig tussen 14.00 en  16.30 uur en natuurlijk mag je de pepernoten na het sjoelen lekker op eten.

Taai Taai vangen
’s Avonds kun je voor ING Oud Hollands Taai Taai vangen. Heb je een taaitaaipop gevangen? Dan krijg je er één cadeau!

Dweilorkest ‘Loat Goan’ uit Nijeveen is ’s avonds te vinden in het centrum en speelt mooie sinterklaasliedjes. Zing je mee?

Wil je liever in de draaimolen? Dan kan dat, je vindt de draaimolen in de Haarstraat. 

In veel winkels ligt wat lekkers of worden er lekkernijen weggegeven…..en wie weet: ontmoet jij Sinterklaas wel! Ben je ook zo nieuwsgierig? Kom dan zaterdag naar het centrum van Rijssen!

Hieronder nog even wat tips voor je papa, mama, opa of oma.

Wist u dat…
…        u uw auto gratis kunt parkeren op één van de vele parkeerplaatsen rond het centrum?
…        er elke maandagochtend markt (stoffen en consumptie) is rondom het gemeentehuis?
…        de winkels op donderdag open zijn tot 21.00 uur?
…        er elke zaterdag warenmarkt is rondom het gemeentehuis?
…        de winkels op woensdag 5 december a.s. (Pakjesavond) sluiten om 17.00 uur?

Deel deze informatie


Overige evenementen

Volg ons ook op Twitter! @winkelenrijssen
Onderstaande bedrijven zijn lid van Ondernemersvereniging HABI: