Koopzaterdag met Mode-Event

29 September 2018

Tijd: 9.30 uur - 21.00 uur

RIJSSEN DÉ MODESTAD VAN TWENTE!
Presenteert de nieuwste trends tijdens de koopzaterdag van 29 september a.s.

Dat Rijssen een volwaardig en compleet mode aanbod heeft dat laten wij u graag zien op zaterdag 29 september a.s.. Op een groot podium bij de fontein presenteren professionele modellen de nieuwste najaars- en wintermode. Bovendien is er na afloop van de shows voldoende tijd om te winkelen, omdat er een extra koopzaterdagavond is in Rijssen. Alle winkels zijn open tot 21.00 uur.

Schild: het hart van Modestad Rijssen
Op een grote overdekte catwalk worden de nieuwste trends geshowd. De catwalk is te vinden op het Schild bij de fontein. De shows van 30 minuten beginnen om 14.00, 15.00, 16.00, 19.00 en 20.00 uur. De deelnemers aan de show zijn:
Bengels en Ko, Blush, Eshuis Mode, GetDrezzed, Jolie, Koedijk Jan Heedt, Koedijk Mode, Le Parrell Fashion& More, LotZ en Linde, Magnifique Fashion, PC Zijstraat, Reason, Unique, Welkoop Rijssen en Wessels Mode.

Modetrends
Opgewekte, lichte en felle kleuren, geel- en groentinten, warm rood-oranje en lila. In combinatie met glansstoffen als fluweel, satijn en velvet en de wijde vormen maakt de mode een duidelijk statement. We hebben ook dit keer weer ons best gedaan om de collecties van onze topmerken zo in te kopen dat er talloze combinatiemogelijkheden zijn.

Softe pastels & knits
Prachtige pasteltinten worden gecombineerd met camels, peach en nude- en skintinten. Grijs is de kleur die al deze warme tinten extra accentueert. Oversized prachtige jassen en blazers, wijdvallende broeken en harige, aaibare truien zijn in alle collecties aanwezig. Broeken zijn niet meer destroyed of used, maar vooral strak, recht en soft. Het herenbroekje maakt zijn comeback! Ook zie je glanzende stoffen zoals satijn, fluweel en velvet.

Bloemen & nepbont
Warmrood, cognac, zachtroze, wit en donkerblauw. De kleurenmix uitgevoerd in kostuums, broeken met bies en prachtig wijdvallende jurken en rokken. In deze trend zie je veel panter- en andere dierenprints, voile, crêpe, en bloemenprints. Denk aan een gebloemde jurk met een furry coat. Of een herenbroekje met een oversized wollige trui.

Pakken & ruiten
Grote overjassen, wijde blazers, suits en weer de wijde pantalons en culottes. Over the top looks met veel ruiten in okergeel, groentinten en warme najaarskleuren. Deze trend is het meest winters van de verschillende trends. Veel wollen pakken, fijne wollen jassen, kabeltruien en warme pantalons. Binnen deze stijl krijgt het mannenpak een vrouwelijke touch. De Yves Saint Laurent-look uit de jaren zeventig is terug.

Kom kijken op 29 september en laat u inspireren!

En verder…
… Leggen veel winkels de loper uit en presenteren u de nieuwste najaarsmode en –trends.
… ’s Morgens en ’s middags is er in de Elsenerstraat en op het Schild de wekelijkse warenmarkt.
… Ook aan de kleintjes wordt gedacht. Voor hen is er kinderplezier.

Komt u met de auto? Dan kunt u deze gratis parkeren op de vele parkeerplaatsen rond het centrum.

Kortom: uw bezoek aan koopcentrum Rijssen is zeker de moeite waard!

Deel deze informatie


Overige evenementen

Volg ons ook op Twitter! @winkelenrijssen
Onderstaande bedrijven zijn lid van Ondernemersvereniging HABI: