Koopzaterdag met Springkussenfestijn

23 Juni 2018

Tijd: 9.30 uur - 21.00 uur

SPRINGKUSSEN-FESTIJN EN KOOPZATERDAG IN CENTRUM RIJSSEN

Het is weer zover! Rijssen Let op de Kleintjes, editie 2018. Zaterdag 23 juni a.s. wordt het speciaal voor de kinderen een dag vol plezier in centrum Rijssen. Tijdens deze koopzaterdag is er volop aandacht voor de kinderen en zijn de winkels open tot 21.00 uur.

Door het hele centrum staan springkussens opgesteld waar kinderen de hele dag gratis kunnen springen of wedstrijdjes kunnen doen op de survivalbanen. Speciaal voor de allerkleinsten zijn er kleinere kussens.

Dit jaar komen er springkussens die nog niet eerder in het centrum van Rijssen te zien waren.

Mede dankzij de vrijwilligers wordt er gelet op de kleintjes. Zo proberen we er samen een gezellige dag van te maken.

Ook deze dag is er weer volop gratis lekkers in het centrum. Met het inmiddels bekende 1-punts bonnetje is er bij verschillende ondernemers gratis lekkers verkrijgbaar. De bonnetjes ontvangt u bij uw aankopen bij diverse winkels.

Naast al deze leuke activiteiten zorgen de ondernemers voor eerste klas aanbiedingen voor een ‘klein’ prijsje. Veel winkels nemen afscheid van de eerste leveringen van dit seizoen. Dus ook voor de ouders is het extra aantrekkelijk om centrum Rijssen te bezoeken.

De komende tijd zult u hier vast meer over lezen op de Facebookpagina ‘WinkeleninRijssen’ en de website: www.winkeleninrijssen.nl.

Tijdens het Springkussenfestijn is er extra aandacht voor het Europaplein. Het plein is helemaal opnieuw ingericht en dat willen de omliggende winkels graag laten zien. Er worden verschillende workshops gegeven onder begeleiding van ‘Leuker bij van Elles’. Een stoepkrijtwedstrijd, djembé, schminken, zomer modeflitsen en ga zo maar door. Het hele Europaplein zal helemaal vol staan met kraampjes van verschillende standhouders. Komt u ook?

Om iedereen extra lang de tijd te geven om te kunnen genieten is er deze dag een extra koopavond. De winkels zijn dan open tot 21.00 uur. Kortom: een gezellige dag voor jong en oud!

Komt u met de auto naar Rijssen? Dan kunt u deze gratis parkeren op één van de vele parkeerplaatsen!

Deel deze informatie


Overige evenementen

Volg ons ook op Twitter! @winkelenrijssen
Onderstaande bedrijven zijn lid van Ondernemersvereniging HABI: