Koopzaterdag met Mode-Event

07 April 2018

Tijd: 9.30 uur - 21.00 uur

RIJSSEN DÉ MODESTAD VAN TWENTE!
Presenteert de nieuwste trends tijdens de koopzaterdag van 7 april a.s.

Dat Rijssen een volwaardig en compleet mode aanbod heeft dat laten wij u graag zien op zaterdag 7 april. Op een groot podium bij de fontein presenteren professionele modellen de nieuwste voorjaars- en zomermode. Bovendien is er na afloop van de shows voldoende tijd om te winkelen, omdat er een extra koopzaterdagavond is in Rijssen. Alle winkels zijn open tot 21.00 uur.

Schild: het hart van Modestad Rijssen
Op een grote overdekte catwalk worden de nieuwste trends geshowd. De catwalk is te vinden op het Schild bij de fontein. De shows van 30 minuten beginnen om 14.00, 15.00, 16.00, 19.00 en 20.00 uur. De deelnemers aan de show zijn:
- Bengels & Ko
- Blush
- Eshuis Mode
- Getdrezzed 
- Jolie Women 
- Koedijk Jan Heedt
- Koedijk Mode 
- Magnifique Fashion 
- Le Parrell 
- PC Zijstraat 
- Unique 
- Welkoop
- Wessels Mode

Modetrends
De trends van lente 2018 zijn samen te vatten als indrukwekkend, vol van kleur, prints en statements. De optimistische blik van ontwerpers vertaalt zich in het gebruik van glanzende stoffen, parels, kleurige borduursels, botanische prints en warme, frisse en felle kleuren. Collecties vol rijke materialen en mooie kleur- en combinatiemogelijkheden zijn het resultaat. Natuurlijk hebben wij een variatie van trends ingekocht zodat je jouw eigen unieke look kunt creëren.

Luchtige, transparante stoffen en frisse kleuren
Zomerse, frisse kleuren als mentholgroen, lila, ijsblauw, zachtgeel- en roze en lavendel toegepast op transparante kant, chiffon en meshstoffen. Ze zorgen voor soepel vallende kleding die erg fijn draagt en een luxe uitstraling geven. Parels, borduursels, pailletten, shine en metallic materialen dragen aan dit luxegevoel bij. In de collecties zien we dessins met ananassen, meloenen, vogels en vooral heel veel bloemen.

Het barokke, exotische verre Oosten
De Oosterse cultuur blijft onze mode op een prachtige manier beïnvloeden. De grote exotische bloemen en vogels, de glanzende en rijke materialen en warme kleurtinten zoals groen, paars, bruin, rood, goud en turquoise zijn volop aanwezig in de zomermode. In de dessins zien we veel wilde dieren, vogels, jungle, veren en uiteraard de bloemen terug. Musthave: de glanzende kimono-blazer of het exotische beprinte of geborduurde bomberjack.

Naturel chic
Tegenhanger van dit exotische geweld zijn de nudekleuren aangevuld met zilvergrijs, porselein-roze en mintgroen. Toegepast op naturelle materialen zoals katoen, linnen en zijde. Maar ook deze trend is ‘rijk’ door de vele accessoires, borduursels, coatings, parels en andere opvallende decoratie. Strikken en plissé geven het een extra romantisch laagje.

Expressief en eigenwijs
Sterren, strepen, maar ook grote opvallende teksten kenmerken deze licht rebelse, eigenwijze stijl in de mode. Je ziet het veel terugkomen in retro-sportieve kleding, maar ook op glanzende, chiquere stoffen wordt veel gebruik gemaakt van teksten en opvallende accessoires. Naast leer en denim zien we veel jersey-katoen en velours in de collecties.

Kom kijken op 7 april en laat u inspireren!

Hoge Walplein
Ook op het Hoge Walplein vindt u een catwalk met modeshows van deelnemers uit WC de Hoge Wal. Deze shows beginnen om 13.30, 15.00, 16.30 en 19.30 uur. Dansschool ‘Dans of Fernanda’ verzorgt mooie en flitsende dansshows.

En verder…
… Leggen veel winkels de loper uit en presenteren u de nieuwste najaarsmode en –trends.
… ’s Morgens en ’s middags is er in de Elsenerstraat en op het Schild de wekelijkse warenmarkt.
… Ook aan de kleintjes wordt gedacht. Voor hen is er kinderplezier.

Komt u met de auto? Dan kunt u deze gratis parkeren op de vele parkeerplaatsen rond het centrum.

Kortom: uw bezoek aan koopcentrum Rijssen is zeker de moeite waard!

Deel deze informatie


Overige evenementen

Volg ons ook op Twitter! @winkelenrijssen
Onderstaande bedrijven zijn lid van Ondernemersvereniging HABI: