Kerstkoopzaterdag

16 December 2017

Tijd: 9.30 uur - 21.00 uur

Veel gezelligheid tijdens
KOOPZATERDAG MET WINTERMARKT IN CENTRUM RIJSSEN


Tijdens de kerstkoopzaterdag van 16 december a.s. wordt er een gezellige Wintermarkt georganiseerd in koopcentrum Rijssen. Van ’s middags twee uur tot ’s avonds negen uur vindt u diverse standhouders met leuke winter en kerst gerelateerde artikelen.

★ Gezellig kerstshoppen
Tijdens deze koopzaterdag zullen de Rijssense winkeliers diverse artikelen, zoals bloemstukjes, kerstpakketten, feestkleding, glühwein en winterartikelen in kerstsfeer presenteren. Veel winkels hebben ‘Sale’, dus naast gezellig is het ook nog eens voordelig shoppen in koopcentrum Rijssen.

★ Wintermarkt
Op het Schild is de wintersfeer letterlijk te proeven en worden bezoekers getrakteerd op een mini kerstmarkt. Hier is van alles te zien en te koop op het gebied van kerst voor het hele gezin. Zoals brocante, sieraden, kleding, kerststukjes en kerstdecoraties.  Maar ook kramen met hobbyartikelen en  vuurwerk ontbreken niet. Gezellig, sfeervol en heerlijk winters.

★ IJsbrekers
De IJsbrekers garanderen ’s middags een warme muzikale ontvangst als stijlvolle ijsbreker. Deze twee goed gemutste theatrale muzikanten met als motto: Een goed begin is het halve werk! Brengen een ruim repertoire aan Kerstliedjes met veel zang.

★ Sneeuwman en Sneeuwvrouw
Tussen 16.00 en 20.00 uur schuifelen  Sneeuwman en Sneeuwvrouw tussen de mensen door, schudden handjes,  aaien kinderen over de bol, zwaaien en gaan met wie maar wil op de foto. Onder hun sneeuwhuid klopt hun warme hart. Ze zijn door mensenhanden gemaakt. Ze maken met iedereen contact. En wie wil krijgt een hug van hen. Een warme.

Het is een echtpaar: sneeuwman en sneeuwvrouw. Toen ze elkaar voor het eerst zagen smolten ze voor elkaar, maar er bleef gelukkig nog genoeg over….

★ Kinderboerderij
Sans plaatst voor de winkel een echte kinderboerderij. Hier kunnen kinderen de hele middag genieten van de dieren. U vindt Sans in de Haarstraat.

★ Kerstman en Rudolf
Ho ho ho! De kerstman komt eraan op Rudolf, zijn trouwe rendier. Kerst komt eraan en de kerstman ook. Grappig, gevat en vrolijk bellend met zijn bel. Hij zingt ‘Jingle bells’ en ‘Rudolph the rednosed reindeer’. Kerstcadeaus heeft hij allang onder de kerstboom gelegd. Hij heeft een luchtige spiraalmuts. Santa brengt ’s avonds plezier, gezelligheid en het echte kerstgevoel.

★ En verder…
…. ’s Morgens  en  ’s middags is  er in de  Elsenerstraat en op  het Schild de wekelijkse warenmarkt.
….  Komt u met de auto?
       Dan kunt u deze gratis parkeren op één van de vele parkeerplaatsen rond het centrum.

Kortom: uw bezoek aan koopcentrum Rijssen is zeker de moeite waard!

Deel deze informatie


Overige evenementen

Volg ons ook op Twitter! @winkelenrijssen
Onderstaande bedrijven zijn lid van Ondernemersvereniging HABI: